Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen

Multi Moulinette MQ7231 hakmolen 4 messen voor een variatie aan toepassingen

De Multi Moulinette hakmolen is een unieke keukentool waarmee je je eten op 6 verschillende manieren kunt bereiden! Gebruik de 2 scherpe messen om je kruiden te vermalen, groenten te mengen en gehakt te maken; de gekartelde messen zijn krachtig genoeg om specerijen, koffie en ijs te verpulveren. Met het accessoire voor saus maak je zelf heerlijke geëmulgeerde sauzen.
De Multi Moulinette is klein maar krachtig: de motor heeft een vermogen van 500 W en de grote kom heeft een inhoud van wel 500 ml (300 g).

Artikelnummer: MQ723138

€ 46,99

De betrokkenheid van Tefal

De veelzijdige Multi Moulinette hakmachine bevat alle functies die je nodig hebt voor al je dagelijkse bereidingen!

 • Dankzij de gespecialiseerde messen met elk hun eigen functie, behaal je met deze hakmolen/ resultaat in slechts enkele seconden: de scherpe messen zijn ideaal voor kruiden, groenten en vlees; terwijl de gekartelde messen het meest geschikt zijn voor harde ingrediënten zoals koffiebonen en ijs. Hier komt de krachtige motor van 500 W goed bij van pas!
 • Het sausaccessoire zorgt ervoor dat je heerlijke sauzen zoals mayonaise kunt maken.
 • De Multi moulinette hakmolen is eenvoudig te gebruiken dankzij het simpele druksysteem, de 2-in-1 anti-slipvoet en het deksel. Door de uitneembare messen en het feit dat de hakmolen vaatwasmachinebestendig is, is hij in een handomdraai schoon!
 • Je kunt deze hakmolen makkelijk in een keukenkastje opbergen; alle accessoires passen in de kom en het snoer kan makkelijk worden opgeborgen.
Kenmerken
 • 6 functies om allerlei soorten ingrediënten te mixen.

  Dankzij de messen en het sausaccessoire is de Multi-Moulinette je perfecte keukenpartner voor het hakken, mixen, malen, blenden, verpulveren en zelfs emulgeren van je ingrediënten.

 • 2 scherpe messen zijn ontworpen voor het verwerken van zachte ingrediënten

  De scherpe messen zorgen voor hoogwaardige snijresultaten op zachte ingrediënten, waarbij de vezels van kruiden, uien, knoflook of vlees behouden blijven. Geniet langdurig van deze hakmolen, dankzij de kwalitatieve, duurzame onderdelen.

 • 2 gekartelde messen voor harde ingrediënten

  Gekartelde messen voor langdurige prestaties op harde ingrediënten zoals koffiebonen, noten en zelfs ijs.

 • Het sausaccessoire maakt heerlijk geëmulgeerde sauzen mogelijk; van mayonaise tot aioli en zelfs tartaarsaus.

 • Krachtig vermogen

  Krachtige 500 W motor

 • Grote inhoud, ideaal voor je dagelijkse bereidingen

  500 ml/300 g capaciteit — ideaal voor grote hoeveelheden

 • 2-in-1 basis

  De anti-slipvoet kan ook gebruikt worden om de kom op te bergen

 • default

  Eenvoudig schoon te maken

  Alle accessoires zijn uitneembaar en vaatwasmachinebestendig

 • default

  Eenvoudig op te bergen

  Alle accessoires kunnen in de kom van het apparaat opgeborgen worden en het snoer kan op de achterzijde worden vastgeklikt.

 • Gemaakt in Frankrijk

Eigenschappen
Vermogen 500  
Snelheidsinstellingen 2  
Aantal mesjes 4  
Soort messen 2 scherpe messen + 2 gekartelde messen  
Inhoud van de kom 0,5  L
Inhoud van de kom 0,3  kg
Materiaal van de kom Kunststof  
Snoeropbergruimte    
Vaatwasmachinebestendig    
Consumentenadviesprijs
€ 46,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Het is normaal dat er kleine hoeveelheden ingrediënten niet worden gehakt/geschaafd/geraspt. Hierdoor schraapt de stamper de scherpe messen op de kegel/cassette niet.
Sommige ingrediënten zijn ongeschikt om te worden gehakt/geschaafd/geraspt. Zorg ervoor dat je de juiste kegel/cassette voor de ingrediënten gebruikt die je wilt klaarmaken en dat de ingrediënten eerst in de juiste positie in de aanvoerbuis zijn geplaatst voordat je schaaft/raspt/hakt. De ingrediënten die je gebruikt, moeten ook van stevige en verse kwaliteit zijn om goede resultaten te halen en om ophoping van voedsel in de houder te voorkomen (informatie hangt af van het productmodel).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Als stukjes voedsel aan de binnenzijde van de kom vastplakken (ham, uien enz.) schakel je het apparaat uit, haal je de stekker uit het stopcontact, verwijder je de stukjes met een spatel en verspreid je ze opnieuw in de kom. Steek de stekker weer in het stopcontact en pulseer nog 2 of 3 keer. Steek NOOIT je vingers of handen in de kom of in de buurt van het mes.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.