Premio PP1220 weegschaal

Ref.: PP1220V0

Elegant design & optimaal gebruiksgemak

Optimaal gebruiksgemak met de Tefal Premio personenweegschaal.

  • Tefal Premio combineert een extra groot plateau met een extra groot LCD-display, zodat je moeiteloos je gewicht kan controleren.
  • Deze elektronische personenweegschaal met een weegvermogen van 160 kg heeft een dun frame met afgeronde hoeken en een automatische in-/uitschakeling zodra je op de weegschaal gaat staan.
  • En om het pakket compleet te maken wordt deze geleverd inclusief batterij.

Toon meer

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice

Elegant design met extra grote digitale weergave

Tefal Premio is praktisch en efficiënt: een gebruiksvriendelijke elektronische personenweegschaal. Het was nog nooit zo eenvoudig om je gewichtsverlies te controleren. Het XL glazen plateau biedt voldoende ruimte en het XL scherm geeft een kristalheldere LCD-weergave met een cijfergrootte van 30 mm. Deze uitstekende weegschaal met een capaciteit tot 160 kg heeft een dun frame met afgeronde hoeken, voor een moderne esthetische uitstraling die naadloos in elk interieur past. De automatische inschakeling activeert de weegschaal zodra je op het plateau stapt, met een automatische uitschakeling die de weegschaal uitschakelt nadat deze gedurende 5 seconden niet is gebruikt. De Tefal Premio wordt geleverd inclusief lithium batterij en is gebruiksklaar. Deze gebruiksvriendelijke personenweegschaal heeft een mooi design, automatische inschakeling en een duidelijk afleesbaar LCD-display.

Kenmerken

GEWICHT & LICHAAMSCONTROLE

Toebehoren

Veelgestelde vragen