Tefal Wizzo QB3101 keukenmachine

Wizzo QB3101 keukenmachine Jouw helpende hand tijdens het bakken

Met de Wizzo keukenmachine maak je het leven in de keuken een stuk eenvoudiger! Dankzij de opening aan de voorkant en besturingsknoppen aan de zijkant, kun je overal gemakkelijk bij. De Wizzo heeft een compact design en past daardoor in elke keuken. Met de diverse patisserie-accessoires, waaronder de garde met gepatenteerde 'Flex Whisk', ben je iedere keer weer verzekerd van succes. Geniet van volledige controle over al je cakes, quiches, pizza's en andere bereidingen. De recepten die je altijd al hebt willen maken, worden nu werkelijkheid!

Artikelnummer: QB310138

€ 159,95

De betrokkenheid van Tefal

Geen enkel recept gaat te ver voor Wizzo!

Echt talent is ook weten welke hulp je nodig hebt: de Wizzo keukenmachine is er om bakken en koken voor jou eenvoudiger te maken. Dankzij de planetaire beweging, is de Wizzo zeer effectief als het om mixen, kneden en zelfs kloppen gaat (dit laatste wordt mede mogelijk gemaakt door de gepatenteerde Flex Whisk).

Of je nu zoete of hartige recepten wilt bereiden, de Wizzo kan het allemaal aan. De Wizzo keukenmachine helpt je om je ideeën tot leven te brengen en geweldige successen in de keuken te beleven. Binnen een mum van tijd deel je met trots je taarten, cakes en andere lekkernijen met vrienden en familie.

Kenmerken
 • Verras jezelf met de Wizzo!

  Het compacte naar voren gerichte ontwerp, maakt je leven in de keuken makkelijker. Zodra je aan de slag gaat, zul je steeds weer een nieuwe culinaire kant van jezelf ontdekken!

   

 • Luchtig opgeklopt eiwit in 60 sec

  De unieke, gepatenteerde 'Flex Whisk Technology' zorgt ervoor dat eiwitten in een handomdraai stijf geklopt worden, zelfs als je maar één eiwit bereidt.

 • Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig op te bergen

  Ontworpen voor ultiem gebruiksgemak; alle functieknoppen zijn naar je toe gericht voor makkelijke bediening. Het naar voren gerichte design zorgt er daarnaast voor dat je optimaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte op je aanrecht.

 • Optimale mengresultaten

  Dankzij de planetaire dubbele mengbeweging roteren de kop van de keukenmachine en het patisserie-accessoire tegelijkertijd in tegengestelde richting voor een snel, glad en gelijkmatig resultaat.

 • Incl. 3 gebaksaccessoires

  Een gepatenteerde Flex Whisk-garde voor lichte bereidingen, een kunststof klopper voor deeg en een roestvrijstalen deeghaak voor zwaar deeg. Met de Wizzo kun je allerlei soorten gebak bereiden!

 • Elegante mengkom van roestvrij staal

  De Wizzo heeft een kom (4 L) van roestvrij staal met spatbescherming, ideaal voor de hele familie. Maak tot wel 40 cupcakes of 3 pizza’s (met een dikke bodem en een diameter van 28 cm) om je familie en vrienden mee te verwennen!

 • Snel en krachtig

  1000 W motor en 7 snelheden met pulsestand voor gladde, gelijkmatige mengsels.

 • Extra bakinspiratie

  Receptenboekje met 25 recepten te downloaden op de Tefal website, van dagelijkse snacks tot heerlijke desserts. 

Eigenschappen
Aantal recepten 25  
Vermogen 1000  
Snelheidsinstellingen 7 + pulse  
Pulsestand    
Aantal functies 3  
Soort functies Opkloppen, mengen, kneden  
Planetaire beweging    
Compact    
Brooddeeg 0,8  kg
Deeg voor gebak 1.8  kg
Totale inhoud van de kom (l) 4.0  L
K-Klopper Ja  
Deeghaak Ja  
Garde Ja  
Kleur Wit  
Consumentenadviesprijs
€ 159,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Voordat je je machine voor het eerst gebruikt, was je alle onderdelen van de accessoires in een warm sopje (raadpleeg het hoofdstuk over reinigen in de handleiding). Afspoelen en afdrogen.
Zet het motorblok op een vlakke, schone en droge ondergrond.
Steek de stekker in het stopcontact.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.