Courgette al dente

Courgette al dente

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 courgettes
  • Bosje platte peterselie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Was de courgettes. Snijd ze zonder te schillen in lange stroken van ongeveer 8-10 cm lang en 1 cm breed.

Hak de peterselie fijn. Hussel de gesneden courgette met de olijfolie, uitgeperste knoflooktenen, fijn gehakte peterselie, zout en peper.

Je kunt de courgette voor 10 min. roerbakken, totdat deze beetgaar is of voor 10 minuten in de Easy Fry, ActiFry of andere heteluchtfriteuse garen voor 10 min op 180 graden.

Tip: top de courgette al dente af met wat verkruimelde feta, cherrytomaten en pijnboompitjes.

Benodigde Tefal producten