Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Doe de witte bonen en de kidneybonen elk in een aparte schaal. Overgiet met ruim kokend water en laat een uur weken.
Giet de geweekte bonen af en spoel ze grondig in schoon water. Schil alle groenten. Snijd de wortels en de knolrapen in dunne reepjes.
Snijd de artisjokharten in driehoekjes. Snijd de sperziebonen in stukken van 4 cm.
Snipper de ui. Snijd de rode pepers in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de citroen in kleine stukjes.
Verhit de olie in de open pan en fruit de gesnipperde ui in 3 minuten glazig. Bak de peper 2 minuten.
Voeg alle verse groenten, de geweekte bonen, de knoflook uit de knijper, het bouquet garni en de stukjes citroen toe. Kook 5 minuten zonder deksel.
Breng op smaak en giet er 600 ml water bij. Kies drukniveau 1. Sluit het deksel en breng volledig onder druk. Laat 15 minuten koken.
Zet de drukregelaar in de stand om stoom te laten ontsnappen, of zet de snelkookpan onder de koude kraan. Kook intussen de diepvrieserwtjes en suikermais in een pan kokend water met zout, zoals aangegeven op de verpakking.
Giet af. Meng alle groenten en serveer warm of koud.
Zo makkelijk met één hand te openen
Roestvrij staal - Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.
Maximale veiligheid voor een betaalbare prijs dankzij deze snelkookpan van roestvrij staal
Maximale veiligheid!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar