Appelcompote crèmeux
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
4 el Gesmolten boter
4 el Basterdsuiker
4 Bretonse shortbread koekjes
2 Eieren
350 g Appelcompote
15 cl Room
1 tl Kaneel
1 zakje Vanillesuiker
Toebehoren
Set van 8 glazen potjes
Bereiding
Stap 1 /7
Bestrijk de glaasjes met gesmolten boter en strooi er suiker over.
Stap 2 /7
Verkruimel de Bretonse shortbread koekjes over de bodem van de glaasjes.
Stap 3 /7
Meng in een mengkom de eieren, appelcompote, room, kaneel en vanillesuiker tot een glad mengsel.
Stap 4 /7
Giet het mengsel in de glaasjes.
Stap 5 /7
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /7
Laat na het koken de glaasjes afkoelen tot kamertemperatuur voordat je ze koelt.
Stap 7 /7
Serveer de glaasjes gekoeld.