Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen - Recepten Cake Factory | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    5min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 3 Rol bladerdeeg

  • 6 Pesto

  • 210 g Gekonfijte tomaatjes

  • 36 Jacobsschelpen

  • 9 cl Olijfolie

  • 1.5 citroen, sap en schil

  • Zout en peper

  • Chilipeper

  • 3 Zwarte viseitjes

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 muffins
    Bakvorm voor 6 muffins

Bereiding

Stap 1 /6

Snijd de jacobsschelpen in de breedte doormidden. Meng de schelpen met de olijfolie, het sap en de schil van de citroen. Bestrooi met zout en peper en zet in de koelkast terwijl je het bladerdeeg voorbereid.

  • 36 Jacobsschelpen
  • 9cl Olijfolie
  • 1.5 citroen, sap en schil

Stap 2 /6

Smeer een egale laag pesto op het bladerdeeg.

  • 3 Rol bladerdeeg
  • 6 Pesto

Stap 3 /6

Strooi er de kleingesneden gekonfijte tomaatjes overheen.

  • 210g Gekonfijte tomaatjes

Stap 4 /6

Rol het deeg op en snijd in plakjes van 1 cm breed. Leg 1 plakje in elke uitsparing.

Stap 5 /6

Zet in de Cake Factory op stand P2 gedurende 30 minuten.

Stap 6 /6

Haal de plakjes uit de vorm en laat 5 minuten op een rooster afkoelen. Leg op elk bladerdeegtaartje een halve jacobsschelp, bestrooi met chilipeper en met enkele viseitjes.

  • Chilipeper

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685