Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
3 Rol bladerdeeg
6 Pesto
210 g Gekonfijte tomaatjes
36 Jacobsschelpen
9 cl Olijfolie
1.5 citroen, sap en schil
Zout en peper
Chilipeper
3 Zwarte viseitjes
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de jacobsschelpen in de breedte doormidden. Meng de schelpen met de olijfolie, het sap en de schil van de citroen. Bestrooi met zout en peper en zet in de koelkast terwijl je het bladerdeeg voorbereid.
Stap 2 /6
Smeer een egale laag pesto op het bladerdeeg.
Stap 3 /6
Strooi er de kleingesneden gekonfijte tomaatjes overheen.
Stap 4 /6
Rol het deeg op en snijd in plakjes van 1 cm breed. Leg 1 plakje in elke uitsparing.
Stap 5 /6
Zet in de Cake Factory op stand P2 gedurende 30 minuten.
Stap 6 /6
Haal de plakjes uit de vorm en laat 5 minuten op een rooster afkoelen. Leg op elk bladerdeegtaartje een halve jacobsschelp, bestrooi met chilipeper en met enkele viseitjes.