Bruschetta met geitenkaas en courgette
- Totale tijd 31min.
- 20min.
Bereiden - 11min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (20)
Ingrediënten
2 personen
2 sneetje Sneetjes boerenbrood
1 Tomaat
0.5 Courgette
100 g Geitenkaas
0.5 Rode ui
2 tl Pijnboompitten
Olijfolie
Oregano
Zout
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel de tomaat af en snijd in blokjes. Spoel de courgette en snijd in dunne plakjes. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Snijd de geitenkaasrol in plakjes.
Stap 2 /5
Leg de sneetjes brood in het apparaat met de juiste bakplaat. Start het bakproces.
Stap 3 /5
Verdeel de tomatenblokjes en courgetteplakjes gelijkmatig over de sneetjes brood. Besprenkel met olijfolie en breng licht op smaak met zout. Leg de plakjes geitenkaas erop, gevolgd door de uiringen. Bestrooi met oregano en pijnboompitten.
Stap 4 /5
Plaats de bruschetta's in het apparaat met de juiste bakplaat. Start het bakproces.
Stap 5 /5
Geniet warm of heet als voorgerecht of als hapje om te delen.