Chakchouka salade
- Totale tijd 1u. 10min.
- 25min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de aubergines in dunne halve plakken. Laat ze 30 min. vocht verliezen.
Stap 2 /7
Snijd de courgettes en de aardappelen in de lengte in 4. Snijd de stukken vervolgens in blokjes van 1 cm dik.
Stap 3 /7
Snijd de paprika in fijne reepjes en snijd deze in tweeën. Hak de look fijn.
Stap 4 /7
Spoel de aubergines.
Stap 5 /7
Doe de aubergines in de ActiFry. Strooi de fijngehakte knoflook en de suiker over de aubergines. Schik daarop de courgettes en de paprika's. Doe de aardappelen in de ActiFry aan de kant tegenover het handvat. Giet de olie over de aardappelen. Sluit het deksel
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Dien koud of lauw op met stukjes schapenkaas.