Chili-gamba's met aioli
- Totale tijd 12min.
- 5min.
Bereiden - 7min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (7)
Easy Fry & Grill XXL EY8018 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Easy Fry & Grill XL EY501D 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill XXL EY801D 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill Precision XL EY505D 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
12 ongepelde grote rauwe garnalen (vers of ontdooid uit diepvries)
2 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
½ rode peper, zonder zaadlijsten fijngehakt
2 el gembersiroop
1 bosje koriander, grofgehakt
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de garnalen met de olie in de Easy Fry en bak 5 min op 160 graden.
Stap 2 /3
Voeg de knoflook, de rode peper en de gembersiroop toe en bak nog 2 min.
Stap 3 /3
Schep de garnalen op een schaal en bestrooi met de koriander. Serveer met aioli.