Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar
- Totale tijd 50min.
- 10min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Was de aardappels, maak ze goed droog met een theedoek en snijd ze in frietjes formaat van één centimeter dik.
Stap 2 /5
Doe de frietjes in een kom met water, was ze nogmaals en dep ze heel goed droog met een theedoek.
Stap 3 /5
Doe de frietjes in een plastic zakje, voeg de kruiden en polenta toe en schud goed door elkaar.
Stap 4 /5
Zet de ActiFry® aan. Doe de frietjes in het snackmandje en plaats deze in de ActiFry®. Gaar de aardappels volgens de aangegeven tijd tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
Stap 5 /5
Meng alles voor de dip in een kom en breng eventueel op smaak met peper en zout.