Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar
Tefal
Recept van Tefal

Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

-/5

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    40min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /5

Was de aardappels, maak ze goed droog met een theedoek en snijd ze in frietjes formaat van één centimeter dik.

Stap 2 /5

Doe de frietjes in een kom met water, was ze nogmaals en dep ze heel goed droog met een theedoek.

Stap 3 /5

Doe de frietjes in een plastic zakje, voeg de kruiden en polenta toe en schud goed door elkaar.

Stap 4 /5

Zet de ActiFry® aan. Doe de frietjes in het snackmandje en plaats deze in de ActiFry®. Gaar de aardappels volgens de aangegeven tijd tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.

Stap 5 /5

Meng alles voor de dip in een kom en breng eventueel op smaak met peper en zout.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760