Gekruide Parmezaanse aardappelen
- Totale tijd 20min.
- 15min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk grote aardappelen, ongeveer 1 kg
30 ml olijfolie
1 el Provençaalse kruiden
zout en peper
50 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
Stap 1 /3
Kook de aardappelen 6 minuten in de magnetron totdat ze enigszins zacht zijn. Laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Meng de olijfolie, Provençaalse kruiden en zout en peper door elkaar. Bestrijk elke aardappelschijf aan beide kanten met dit mengsel.
Stap 2 /3
Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de grilplaten licht in met olie. Leg de aardappelen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Laat ze 5 minuten roosteren totdat ze zacht en krokant zijn.
Stap 3 /3
Leg de aardappelen op een grote schaal en bestrooi met Parmezaanse kaas.