Gevulde ronde courgettes
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
8 Grote ronde courgettes
2 Kleine uien
2 teentje Knoflook
2 tuiltje Basilicum
300 g Kipfilets
200 g Verse geitenkaas
60 g Gemalen amandelen
2 tl Zout
1 tl Chilipoeder
Peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de courgettes, snijd de bovenkant eraf en hol voorzichtig uit.
Stap 2 /4
Maal 3/4 van het courgettevlees fijn in de keukenmachine samen met de uien en gepelde knoflooktenen, basilicumblaadjes, in blokjes gesneden kip, geitenkaas, gemalen amandelen, zout, chili en peper.
Stap 3 /4
Vul de courgettes met dit mengsel, leg de bovenkant er weer op en leg de gevulde courgettes in een schaal.
Stap 4 /4
Vul het waterreservoir. Plaats de standaardplaat in het apparaat. Zet de schaal in de kom en stoom gedurende 30 minuten op de STOOM-stand.