Graanrepen met kokos en witte chocolade
- Totale tijd 1u. 20min.
- 15min.
Bereiden - 35min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
120 g kokosboter
4 eiwitten
80 g agavesiroop
160 g havermoutvlokken
80 g gezeefd kokosmeel
60 g geraspte kokos
100 g fijngehakte witte chocolade
2 snufjes zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /4
Vul een kom met de kokosboter. Zet de kom in de Cake Factory. Start het programma voor de aangegeven tijd.
120g kokosboter
Stap 2 /4
Meng in een kom de eiwitten, de gesmolten kokosboter, twee snufjes zout en de agavesiroop. Voeg de havermoutvlokken, de geraspte kokos, het kokosmeel en de witte chocolade toe. Verdeel het deeg over de vormpjes. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
120g kokosboter 4 eiwitten 80g agavesiroop 160g havermoutvlokken 80g gezeefd kokosmeel 60g geraspte kokos 100g fijngehakte witte chocolade 2 snufjes zout
Bakvorm voor 6 mini cakes
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Zet koel alvorens de repen uit de vormpjes te halen.