Kalfszwezerik en spruitjes op zijn Pekinees
- Totale tijd 1u. 2min.
- 40min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /16
Leg de kalfszwezeriken in een pan met een grote hoeveelheid water en het citroensap
Stap 2 /16
Breng zachtjes aan de kook en laat een kwartiertje rustig koken.
Stap 3 /16
Giet af en laat afkoelen in de koelkast.
Stap 4 /16
Maak de marinade met het zetmeel, de sojasaus en de wiite wijn.
Stap 5 /16
Maak de kalfszwezeriken schoon en haal ze uit elkaar om er kleine blokjes van te maken.
Stap 6 /16
Voeg ze toe aan de marinade en meng goed.
Stap 7 /16
Pel de knoflook en schil de gember en hak fijn.
Stap 8 /16
Snij het pepertje in stukken van 0,5 cm en verwijder de zaadjes.
Stap 9 /16
Hak het lente-uitje fijn.
Stap 10 /16
Bak de stukjes Spaanse peper, de ui, de knoflook en de gember met de olie in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 11 /16
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 12 /16
Voeg de peperkorrels toe. Sluit het deksel.
Stap 13 /16
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 14 /16
Doe er de spruitjes en pindanoten bij.
Stap 15 /16
Voeg tot slot de kalfszwezeriken en de marinade toe, gevolgd door de saus. Sluit het deksel.
Stap 16 /16
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.