PROVENÇAALSE LAMROLLETJES
- Totale tijd 20min.
- 0min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
12 stuk lamsrolletjes, gefileerd (zie tip)
2 el olijfolie
1 zeste citroen
1 teentje knoflook
1 el Provençaalse kruiden
1 el gehakte verse peterselie
Zout
peper
Bereiding
Stap 1 /6
Pel en plet het teentje knoflook. Meng met de Provençaalse kruiden, de hakte peterselie, geraspte limoenschil, olijfolie, zout en peper.
Stap 2 /6
Bedek de lamsrolletjes met dit mengsel.
Stap 3 /6
Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.
Stap 4 /6
Leg de lamsrolletjes op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.
Stap 5 /6
Bak volgens de instructies op het scherm totdat het vlees naar eigen smaak gaar is: rood (geel), medium (oranje) of goed doorbakken (rood).
Stap 6 /6
Leg de lamsrolletjes op de borden en serveer met Provençaalse tomaten.