Pommes sarlardaises
- Totale tijd 52min.
- 20min.
Bereiden - 32min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van 4 mm dik.
Stap 2 /10
Was de aardappelen.
Stap 3 /10
Dep de aardappelen droog.
Stap 4 /10
Pel ook de knoflook en hak fijn.
Stap 5 /10
Doe het ganzen- of eendenvet in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 6 /10
Laat volgens de aangegeven tijd smelten.
Stap 7 /10
Voeg de aardappelschijfjes en de knoflook toe. Sluit het deksel.
Stap 8 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 9 /10
Hak de blaadjes van de peterselie fijn.
Stap 10 /10
Voeg de peterselie toe aan de gebakken aardappelen.