Snelle vegetarische chili con carne
- Totale tijd 42min.
- 20min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
8 tomaten
1 rode peper
2 rode uien
2 theelepels gemalen komijn
1 tl chilli poeder
1 tl of komijnzaadjes
400 g kidney bonen
100 g baby spinazie
Peterselie (vers)
20 g cheddar
1 el olijfolie
zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de paprika en de rode ui fijn.
Stap 2 /7
Verhit de olie in de braadpan en fruit de ui 5 minuten op middelhoog vuur.
Stap 3 /7
Voeg de kruiden toe en meng.
Stap 4 /7
Voeg de tomaten en paprika toe en kook 10 minuten met de deksel erop.
Stap 5 /7
Voeg de kidneybonen toe en kook 5 minuten zonder deksel.
Stap 6 /7
Voeg de spinazie toe en kook nog 2 minuten.
Stap 7 /7
Breng op smaak en serveer de chili met geraspte cheddar en rijst en bestrooi met gehakte peterselie