Snelle aardbeienjam
- Totale tijd 3u. 35min.
- 5min.
Bereiden - 30min.
Koken - 3u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
250 g aardbeien
160 g fijne kristalsuiker
1 tl agar-agar in poedervorm
Bereiding
Stap 1 /5
Was en ontkroon de aardbeien en snijd in schijfjes als ze groot zijn.
Stap 2 /5
Doe de aardbeien, fijne kristalsuiker en agar-agar in de blender. Sluit het deksel en stel het aangegeven programma en de aangegeven tijd in. Start het programma.
Stap 3 /5
Stel het aangegeven programma in na afloop van het programma. Start het programma.
Stap 4 /5
Stel het aangegeven programma in na afloop van het programma. Start het programma.
Stap 5 /5
Giet de jam in potjes en laat ze gedurende minstens 3 uur rusten in de koelkast.