Varkensfilet met kerriepoeder
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 straaltje varkensvlees
1 el kerriepoeder
Zout en peper
2 el plantaardige olie
1 stuk gepelde mango, in kleine blokjes gesneden
1 stuk stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
0.5 stuk ui, fijngesneden
2 el koriander, gehakt
2 el limoensap
1 tl honing
limoen
Bereiding
Stap 1 /4
Breng de varkensfilet op smaak met kerriepoeder, zout, peper en de helft van de olie.
1straaltje varkensvlees 1el kerriepoeder Zout en peper 2el plantaardige olie 1stuk gepelde mango, in kleine blokjes gesneden 1stuk stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden 0.5stuk ui, fijngesneden 2el koriander, gehakt 2el limoensap 1tl honing limoen
Stap 2 /4
Meng met de mango, selderij, ui, koriander en limoensap, olie, honing, zout en peper en zet apart.
Stap 3 /4
- Zet de gril aan. - Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK. Vet de grilplaten licht in met olie. Leg de varkensfilets op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Bak totdat het lampje rood wordt of totdat het scherm ‘Well-done’ aangeeft.
Stap 4 /4
Leg het vlees op een snijplank en bedek met folie. Laat 5 minuten rusten en snijd het vlees in dunne plakjes. Serveer met de mangosaus en partjes limoen.