Vulling voor burrito
- Totale tijd 54min.
- 30min.
Bereiden - 24min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de hamburgers in stukken van 2-3 cm. Snijd de paprika in fijne reepjes en snijd deze in tweeën.
Stap 2 /6
Hak de uien fijn.
Stap 3 /6
Meng de lichte room, de kruiden, de bloem en de tomatenpuree in een kom.
Stap 4 /6
"Leg de ui onderin de ActiFry. Voeg de maïs en de kidneybonen toe aan de kant van het handvat. Leg de paprika's aan de andere kant. Giet een Actifry-lepel olie over de paprika's. Verbrokkel het vlees in grote stukken en leg het aan de kant van het handvat in de ActiFry. Giet de vloeistof over het vlees. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Vul de burrito's die je gaat bakken, hiermee. Dien op met huisgemaakte guacamole!