Zalmchowder
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1,5-2 cm. Snijd de stengel bleekselderij in stukjes van 1,5-2 cm.
Stap 2 /8
Hak de ui en de knoflook fijn.
Stap 3 /8
Verwijder het vel van de zalm en snijd de vis in blokjes van 3-4 cm.
Stap 4 /8
Doe de maizena, de melk, het water, de visbouillon, de zoete aardappel en de bleekselderij in een pan. Breng aan de kook en zet het vuur uit. Giet de olie in de ActiFry.
Stap 5 /8
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 6 /8
Giet de inhoud van de pan in de ActiFry en voeg de garnalen, de mosselen, de zalm, de mais, de knoflook en de uien toe. Sluit het deksel
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Dien heet op in een kom, een diep bord of een glaasje.