Zoetzure garnalen
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd in blokjes van 3-4 cm. Haal de stukjes peer door de bruine suiker. Zet apart.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /7
Haal de scampi door de maizena.
Stap 4 /7
Meng in een kom de knoflook, de oestersaus, het water en de sojasaus.
Stap 5 /7
"Leg de scampi in de kuip aan de kant van het handvat en schik de blokjes peer erop. Giet het mengsel van oestersaus/water en sojasaus aan de andere kant. Overgiet de peer met de olie. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Serveer de scampi met gestoomde jasmijnrijst en bestrooi met gehakte dille.