Kipfilets met champignons en een blauwe kaassaus
- Totale tijd 35min.
- 20min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
800 g Champignons
8 Kipfilets
6 cl Olijfolie
6 takje Takjes tijm
140 g Blauwe kaas
100 g Crème fraîche
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel de champignons af, verwijder de onderkant van de steel en snijd in vieren. Besprenkel met olie, breng op smaak met zout en peper en voeg de tijm toe. Plaats de kipfilets in het apparaat uitgerust met de plaat. Start het kookproces.
Stap 2 /5
Voeg de champignons toe aan het apparaat en rangschik ze bovenop de kipfilets. Breng op smaak met olie, tijm, zout en peper. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Smelt ondertussen in een klein pannetje de kaas in de room op laag vuur gedurende 5 minuten.
Stap 4 /5
Controleer of de kipfilets en champignons gaar zijn en voeg zo nodig nog enkele minuten toe.
Stap 5 /5
Serveer de kipfilets met de champignons en de blauwe kaas room.