Varkenshaas met clementines
- Totale tijd 45min.
- 30min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
2 Uien
8 Clementines
500 g Bevroren Julienne-groenten
800 g Varkenshaas
Zout, peper
5 g Ras-el-hanout
6 cl Olijfolie
6 g Kalfsbouillonpoeder
6 g Honing
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de ui en de clementines en ontdooi de Julienne-stijl groenten. Snijd de ui en de clementines in dikke plakken.
Stap 2 /5
Plaats de ui en clementines in de kom. Leg de varkenshaas erbovenop en breng op smaak met zout en peper, bestrooi met ras-el-hanout en besprenkel alles met olie.
Stap 3 /5
Start het kookproces.
Stap 4 /5
Bak ondertussen de groenten in de pan en zet apart. Verwarm 150 ml water en los de kalfsbouillon op. Nadat het vlees 10 minuten heeft gekookt, besprenkel het met kalfsbouillonsaus en bedek het vlees met honing. Blijf koken tot het programma is beëindigd en serveer met groenten.
Stap 5 /5
Controleer of het vlees gaar is en pas indien nodig aan.






