Zeeduivelspiesjes met rozemarijn
- Totale tijd 33min.
- 25min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (10)
Easy Fry Silence EY846H 7L stille airfryer met kijkvenster Easy Fry Grill & Steam FW2018 6,9L 3-in-1 Heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill XXL EY8018 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Easy Fry Dual XXL EY9428 11L Dual Air Fryer zwart Ontdek het volledige assortiment Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
8 personen
16 Champignons
300 g Kalkoen bacon, dik gesneden
800 g Zeeduivel
16 Spiesen
2 el Olijfolie
Zout, peper
1.5 tl Gemalen paprika
2 takje Rozemarijn
2 Citroenen
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de champignons en snijd ze doormidden. Snijd de kalkoenbacon in grote lardons en snijd de zeeduivel in stukken van 3 cm. Rijg de ingrediënten om en om aan de spiesjes. Besprenkel met olie, breng op smaak met zout en peper, en voeg vervolgens de gemalen paprika en een paar rozemarijnblaadjes toe.
Stap 2 /4
Plaats de spiesjes in het apparaat met de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /4
Herhaal indien nodig.
Stap 4 /4
Serveer met een partje citroen.







