Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij
Tefal
Recept van Tefal

Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u. 2min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    37min.
  • Afkoelen
    5min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 120 g Maizena

  • 510 g Bloem

  • 3 Natriumbicarbonaat

  • 9 Ei

  • 240 g Suiker

  • 210 g Hazelnootpoeder

  • 300 g Appel

  • 45 cl Hazelnootmelk

  • 3 Appel

  • 210 g Hazelnoten

  • 3 Zout

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Klop de eieren en de suiker in een kom. Voeg de appelmoes, de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder en een snufje zout toe. Roer goed door elkaar.

  • 9 Ei
  • 240g Suiker
  • 210g Hazelnootpoeder
  • 300g Appel
  • 45cl Hazelnootmelk
  • 3 Zout

Stap 2 /6

Voeg de samen gezeefde bloem, maizena en natriumbicarbonaat toe en roer goed.

  • 120g Maizena
  • 510g Bloem
  • 3 Natriumbicarbonaat

Stap 3 /6

Giet het beslag in een ingevette vorm en zet in de Cake Factory. Verdeel de hazelnoten over de vorm.

  • 210g Hazelnoten
  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 4 /6

Schil de appels en snij ze in kwarten. Verwijder de pitjes. Snij elk stuk appel in 4 of 5 plakjes. Druk de plakjes in het beslag.

  • 3 Appel

Stap 5 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 6 /6

Haal de cake uit de vorm. serveer lauw.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760