Russisch allegaartje van aardappelen en haring
- Totale tijd 49min.
- 20min.
Bereiden - 29min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /15
Schil de aardappelen en rasp ze.
Stap 2 /15
Leg de aardappelen met een lepel olijfolie in de ActiFry. Breng de aardappelelen op smaak en sluit de deksel.
Stap 3 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /15
Verkruimel ondertussen de haring.
Stap 5 /15
Rasp de biet.
Stap 6 /15
Maak de mesclun schoon.
Stap 7 /15
Vermeng de gekookte aardappelen met de fijngehakte kervel en leg op elk bord een torentje van aardappelen.
Stap 8 /15
Doe de kwarteleieren in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 9 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /15
Schik de geraspte biet en de haringkruimels op het torentje aardappelen.
Stap 11 /15
Pel de gekookte eitjes.
Stap 12 /15
Snij ze doormidden en leg op elk bord 2 halve eitjes.
Stap 13 /15
Snij de appel in 4 stukken en snij elk stuk dan in dunne reepjes.
Stap 14 /15
Verdeel ze mooi over de salade.
Stap 15 /15
Meng de azijn en het appelsap tot een vinaigrette en giet over de salade. Serveer samen.