Fruit salsa met kaneelchips
- Totale tijd 21min.
- 15min.
Bereiden - 6min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (21)
Easy Fry Silence EY552D 5L stille airfryer Easy Fry Silence EY846H 7L stille airfryer met kijkvenster Easy Fry & Grill Precision XL EY505D 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry Grill & Steam FW2018 6,9L 3-in-1 Heteluchtfriteuse Ontdek het volledige assortiment Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
3 Witte tortilla wraps
7 g Boter
2 el Poedersuiker
2 el Kaneel
80 g Aardbeien
80 g Frambozen
80 g Blauwe bessen
2 Kiwi's
1 el Vanille-essence
1 el Suikerrietsiroop
Muntblaadjes
Bereiding
Stap 1 /8
Schil de kiwi's. Snijd ze in kleine stukjes. Spoel de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes.
Stap 2 /8
Doe de gesneden aardbeien en kiwi's in een kom, voeg vervolgens de blauwe bessen en frambozen toe.
Stap 3 /8
Voeg de suikerrietsiroop en vanille toe. Meng de vruchten voorzichtig en plaats de kom in de koelkast.
Stap 4 /8
Leg 2 witte tortilla wraps op het werkblad. Smelt de boter in de magnetron en besmeer deze royaal over de tortilla wraps. Gebruik een fijne zeef om te bestrooien met poedersuiker. Doe hetzelfde met kaneel. Snijd elke tortilla wrap in 8 driehoeken.
Stap 5 /8
Plaats de tortilladriehoeken in het apparaat met de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /8
Leg ze op een dienblad en laat afkoelen.
Stap 7 /8
Leg voorzichtig de fruitsalade op elke tortilla wrap.
Stap 8 /8
Garneer met een muntblaadje en serveer.