Crostini van zoete aardappel met kaas, peer en tijm
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
2 Zoete aardappels
200 g Verse geitenkaas
1 Peer
2 el Verse tijm
6 noten Walnoten
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /10
Schil en snijd de zoete aardappels in plakjes van 3 mm dik en leg ze op de standaardlade van de Easy Fry. Besprenkel met een beetje olijfolie en breng licht op smaak met zout.
Stap 2 /10
Plaats de zoete aardappels in het apparaat met het bord.
Stap 3 /10
Stel het FRIES-programma in op 200°C voor 10 minuten. Draai de zoete aardappels voorzichtig om en herstart het programma voor nog 10 minuten.
Stap 4 /10
Draai de zoete aardappels voorzichtig om en kook nogmaals 8 min.
Stap 5 /10
Laat afkoelen.
Stap 6 /10
Schil de peren en snijd ze in zeer dunne plakjes. Plet de noten.
Stap 7 /10
Meng de geitenkaas, tijm en noten in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Stap 8 /10
Verdeel het mengsel van kaas, tijm en noten over elke plak zoete aardappel.
Stap 9 /10
Leg de plakjes peer erop.
Stap 10 /10
Garneer met wat kruiden en serveer direct.