Tefal Family Flavor Grill TG8000 contactgrill

Family Flavor Grill TG8000 contactgrill
Grillen voor het hele gezin
  • Fantastisch voor gezinnen, met 2 onafhankelijke extra grote grilloppervlakken.
  • Kan tegelijkertijd bereidingen maken op verschillende temperaturen.
€ 169,951

Artikelnummer : TG800012

1. Consumentenadviesprijs

Familiegrill, speciaal voor gezinnen!

De Family Grill is een slimme en veelzijdige grill die allerlei ingrediënten kan bereiden voor wel 10 personen. Met de 2 onafhankelijke grilloppervlakken kun je bereidingen maken op verschillende temperaturen tegelijkertijd. Iedereen blij! Gezond is het ook nog, dankzij het uitneembare vetopvangbakje.. En dankzij de platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag hoef je bovendien geen vet of olie toe te voegen.
 
Geschikt voor alle ingrediënten, de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Makkelijk gebruiken: het controlelampje geeft aan wanneer je mag beginnen met grillen. Stel de 2 thermostaten in op de gewenste temperatuur.
  • Makkelijk opbergen: kan verticaal worden opgeborgen. Past in elke keuken!
  • Makkelijk schoonmaken: de uitneembare platen met anti-aanbaklaag en het vetopvangbakje mogen in de vaatwasser.
  • 2400 W: gemaakt voor topprestaties.
Kenmerken
  • 2 afzonderlijke grilloppervlakken

  • Uitneembare platen

  • Vetopvangbakje en platen mogen in de vaatwasser

  • Uitneembaar extra groot vetopvangbakje

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Uitneembare platen    
nvt nvt nvt
Uitneembaar vetopvangbakje    
   
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
   
Aan/uit-schakelaar    
nvt nvt nvt
Regelbare thermostaat    
   
   
   
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
   
   
   
Consumentenadviesprijs € 169,95
€ 72,95
€ 41,95
€ 69,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Houd de lekbak altijd gevuld met water (afhankelijk van het model). Zo kun je afdruipende sappen en vet oplossen in het water waarbij rook en vlammen worden vermeden.
Je ziet wat rook tijdens het eerste gebruik. Dit is normaal en zal niet lang aanhouden. Als je rook blijft zien, zorg je ervoor dat de grillplaat goed is schoongemaakt.
Nee. Je mag nooit aluminiumfolie gebruiken op het product; koken met 'in folie verpakte levensmiddelen' is niet toegestaan.
Het water dat je toevoegt voor het kookproces creëert een koel gebied onder de kookplaat, waarin al het vet valt en wordt vastgehouden, waardoor het niet verbrandt op een warm oppervlak en rook of vlammen veroorzaakt.
Gebruik alleen houten, plastic of thermoplastic keukengerei. Metalen keukengerei kan de anti-aanbaklaag van de grill beschadigen.
De producten kunnen volledig worden gedemonteerd om ze gemakkelijk schoon te maken. Het rooster, de bakplaat en het waterreservoir kunnen in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. De behuizing van de grill moet na ieder gebruik worden afgeveegd. Dompel deze nooit onder in water.
Na het gebruik schakel je de BBQ uit en trek je de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat de BBQ volledig is afgekoeld voordat je deze schoonmaakt. De roosters, het handvat en de basis kunnen worden schoongeveegd met een spons en afwasmiddel.
Het verwarmingselement mag je niet schoonmaken. Als het element zeer vuil is, wacht je totdat het is afgekoeld en veeg je het schoon met een droge doek.
Als je jezelf op een winderige locatie bevindt, kan de kookplaat afkoelen en duurt grillen langer.
Reviews
Reviews