Gezonder frituren wordt nu wel heel eenvoudig! Lees alles over de ActiFry, een heteluchtfriteuse van Tefal waarmee je overheerlijke knapperige frietjes met slechts 3% vet bereidt.

Eindeloos variëren

Met de ActiFry kun je eindeloos variëren door verschillende maaltijden te bereiden. Frituren, bakken en roerbakken: je zet de heerlijkste gerechten op tafel. Heb je er al wel eens aan gedacht om gamba’s, risotto met saffraan, roerbakgroenten, thaise curry’s, biefreepjes, bolognaisesaus of appels met kaneel in de ActiFry te bereiden?
Je tovert de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten in een mum van tijd op tafel met de Tefal ActiFry.

Hoe werkt de actifry?

De unieke combinatie van heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm zorgt voor een perfect eindresultaat. Dankzij de heteluchtciculatie worden ingrediënten knapperig van buiten en zacht van binnen. Dankzij deze bereidingswijze heb je geen last meer van onaangename luchtjes in de keuken.

Gebruik de slider om de afbeelding te draaien

Perfecte resultaten

Door te koken met hete lucht heb je slechts 1 lepeltje olie nodig voor 1,7 kg knapperige verse frietjes. Geniet zonder je schuldig te voelen: ze bevatten slechts 3% vet*. Aan vele andere gerechten hoef je ook slechts 1 lepeltje olie toe te voegen. Voor de bereiding van diepvriesfrietjes en andere diepvriesgerechten heb je zelfs helemaal geen olie nodig.

Grote capaciteit

ActiFry Express XL is met zijn grote inhoud van 1,7 kg geschikt voor 8 personen. ActiFry is ook verkrijgbaar in uitvoeringen met kleinere capaciteit, geschikt voor 4 en 5 personen.

Geen omkijken naar de bereiding

Voor het bereiden van gerechten is het niet nodig de ActiFry voor te verwarmen, in tegenstelling tot hetelucht- en traditionele friteuses. De ingrediënten kunnen direct in de pan gedaan worden, waarna de bereiding van start kan gaan.

Dankzij de heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm wordt het gerecht automatisch egaal gaar. En heb je de ActiFry eenmaal aan staan, dan kun je ondertussen wat anders gaan doen: je hebt er geen omkijken meer naar!

Makkelijk in gebruik

Het werkt heel eenvoudig: kies je gerecht, doe je ingrediënten in de pan, stel de timer in en serveer rechtstreeks uit de uitneembare binnenpan die is voorzien van een keramische anti-aanbaklaag.

Makkelijk schoon te maken

De ActiFry bevat vaatwasmachinebestendige onderdelen, die ook na het bakproces voor een eenvoudige behandeling van het apparaat zorgen. Zo kunnen de binnenpan, de pendelarm, het deksel, het lepeltje, de voedselring en het snackmandje in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Voor nog meer inspiratie

Standaard worden er twee receptenboeken meegeleverd met de ActiFry Express XL waar je lekkere gerechten in kunt vinden. Voor nog meer recepten, tips en video’s, download je de gratis de 'Mijn ActiFry app'.

Download gratis de ‘Mijn ActiFry’ app voor heerlijke recepten.

Wat vindt Nederland van de actifry

De bezitters van een ActiFry zijn zeer tevreden! Een greep uit de reviews:

Geweldig product!

Ik vind de ActiFry een geweldig product, het gaat snel, het is lekker en het apparaat is makkelijk schoon te maken.

Ada Schrijner

Vaste plek op het aanrecht

Inmiddels heeft het apparaat een vaste plek gekregen op het aanrecht, want hij wordt vrijwel elke dag gebruikt.

Minnemieke

Niet alleen patat en snacks

Ik had al een ActiFry van 6 jaar oud. Deze nieuwe XL is groter en met snackmandje. Ik maak er complete gerechten in klaar, niet alleen patat en snacks. Heel gebruiksvriendelijk en in een mum van tijd weer schoon.

Annelies Harder

Beste aankoop ooit

De beste aankoop ooit, ideaal als je een snack wilt eten, vlug klaar en lekker. De patat is heerlijk krokant. Ja, voor ons een zeer goede keuze, geen spijt van aanschaf.

Roefje

Inclusief snackmandje

ActiFry wordt geleverd met een snackmandje. In dit accessoire kun je bijvoorbeeld knapperige ovenkroketten en -bitterballen, kipdrumsticks en andere verse of diepgevroren ingrediënten bereiden.

XA7010 is geschikt voor ActiFry: FZ751W/FZ7000/FZ7002/FZ7070/FZ7510/GH8060
XA7011 is geschikt voor ActiFry: AH951B/AH9000/AW9500/AH9518/AW9520

Recepten voor de actifry

Ontdek de actifry producten

AH951B Express XL

 • Automatische uitschakeling
 • Snackmandje
 • 1,7 Kg
Details

FZ751W Express

 • Automatische uitschakeling
 • Snackmandje
 • 1,2 Kg
Details

FZ7118 Original

 • Snackmandje
 • 1 Kg
   
Details

De voordelen op een rij!

 • Oneindig variëren: frituren, bakken en roerbakken
 • Knapperige frietjes met slechts 3% vet*
 • Unieke combinatie van heteluchtcirculatie en pendelarm voor een perfect eindresultaat
 • Geen omkijken naar de bereiding
 • Minder last van nare (vet)luchtjes
 • Makkelijk schoon te maken
 • Volop inspiratie in de receptenboekjes en de 'Mijn ActiFry' app

*1,7 kg verse frietjes (10x10mm), gebakken tot 55% gewichtsverlies, met 2 cl olie.