Evidence Plus EA894T volautomatische espressomachine

Ref.: EA894T10

Verkocht door : Tefal Shop

Creëer een nieuw koffieritueel voor elke dag

 • Een zeer intuïtieve, automatische espressomachine met een kristalhelder kleurenaanraakscherm voor moeiteloos koffiezetten
 • 6 voorkeursinstellingen van baristakwaliteit voor zwarte espresso's, koffies met melk en andere warme drankjes
 • Milk Advanced Technology levert met één druk op de knop een romig schuim direct in je kopje
Ontdek alle functies

Verlaagde prijs € 699,99 Adviesprijs* € 899,99

Op voorraad

|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Een espressomachine met kleurenscherm voor perfecte resultaten met één druk op de knop

De Krups Evidence Plus automatische espressomachine brengt uitzonderlijke koffiedranken binnen handbereik, voor drankjes van baristakwaliteit boordevol smaak. Met 14 vooraf ingestelde dranken kun je al je favoriete dranken aanpassen voor perfecte resultaten elke keer, met een keuze uit zes dranken die kunnen worden gemaakt met een druk op de knop. Het innovatieve en intuïtieve brede capacitieve gekleurde aanraakscherm met OLED-scherm maakt het leven gemakkelijker en handiger.

undefined

Voordelen van Evidence Plus EA894T volautomatische espressomachine

Eenvoudig te gebruiken interface op een kleurendisplay met touchscreen

Dankzij een uniek, intuïtief en eenvoudig te gebruiken display met OLED-scherm, kan je 6 koffiedranken in een handomdraai bereiden; geniet van je favoriete warme dranken in je eigen keuken. Deze compacte, praktische machine is ontworpen om je leven makkelijker te maken: de intuïtieve verlichting helpt je door het bereidingsproces heen.

undefined

Perfecte warme dranken met één druk op de knop

Bereid warme dranken in een handomdraai. Zes warme dranken kunnen met één druk op de knop bereid worden: espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en thee.

undefined

Bereid twee dranken tegelijkertijd

Twee koffie- of melkdranken kunnen tegelijkertijd klaargemaakt worden door middel van één simpele stap. Deze optie is beschikbaar voor de 6 recepten die direct toegankelijk zijn: espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, thee. Een slim design laat je twee dranken tegelijk bereiden, door simpelweg twee keer op de knop te drukken.

undefined

19 warme dranken en aanpasbare instellingen

7 recepten voor zwarte koffie: ristretto, espresso, dubbele espresso, lungo, dubbele lungo, doppio, americano. 9 recepten voor melkdranken: cappuccino, dubbele cappuccino, latte macchiato, dubbele latte macchiato, koffie verkeerd, dubbele koffie verkeerd, espresso macchiato, flat white, opgeschuimde melk en 3 verschillende temperaturen voor thee: kruidenthee, groene thee, zwarte thee. Pas je drank aan door het koffievolume en de hoeveelheid melk naar eigen smaak aan te passen. Er zijn ook 2 functies om de smaak van de koffie aan te laten sluiten op je persoonlijke voorkeur: DARK zorgt voor een krachtige, robuuste smaak en EXTRA SHOT maakt je koffiedrank helemaal af met een extra dosis smaak! En ten slotte kun je, voor perfecte koffie op maat, de intensiteit bepalen door de maling van de koffiebonen aan te passen: des te fijner de maling, des te krachtiger en romiger de koffie. De maalfijnheid is ook afhankelijk van je bonen: sterker geroosterde en vettigere bonen vereisen een grove maling, terwijl lichter geroosterde bonen droger zullen zijn en daarmee fijner vermalen moeten worden.

undefined

Geavanceerde melktechnologie

Levert rijke en romige opgeschuimde melk rechtstreeks in je kopje, zelfs voor 2 lattes in één keer

undefined

Bijzonder ontwerp en gebruiksvriendelijk

Een geheel nieuw ontwerp verbetert de ervaring van koffiedrinken, met grote capaciteiten (2,3 L waterreservoir en 260 g bonenreservoir) samen met optimale afmetingen en ergonomie in één comfortabele, gebruiksvriendelijke machine.

undefined

Roestvrijstalen conische molen

Deze koffiebonenmaler maalt onberispelijk met indrukwekkende snelheden

undefined

Geavanceerde technologie voor perfecte koffie

KRUPS Quattro Force optimaliseert elke stap van het espresso proces van boon tot kopje: met 20% snellere maling, ultra platte tamping, uitstekende percolatie en geavanceerde drainage voor langdurige prestaties.

undefined

Jouw kit Evidence Plus EA894T volautomatische espressomachine

Inclusief:
 • Krups Evidence Plus Automatische Espressomachine
 • Ontkalkingspoeder
 • Claris - Aqua Filter System patroon (met accessoire)
undefined

Kenmerken

KENMERKEN

Toebehoren

Veelgestelde vragen