Smart Protect Plus FV6870 stoomstrijkijzer

Ref.: FV6870E0

Verkocht door : Tefal Shop

100% veilig voor alle stoffen, geen risico op verbranding*

 • Smart Temp-technologie garandeert perfecte resultaten en volledige bescherming van alle strijkbare stoffen (katoen, linnen, synthetisch)
 • Probleemloze verzorging van je kleding zonder risico op brand- en schroeivlekken, zodat je kostbare stukken lang in perfecte staat blijven
 • Een hoogwaardig stoomstrijkijzer van 2800 W met een snelle opwarmtijd, voor uitstekende resultaten
Ontdek alle functies

Verlaagde prijs € 73,99 Adviesprijs* € 89,99

Op voorraad

|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Tefal Smart Protect Plus stoomstrijkijzer

Dankzij de slimme temperatuur technologie biedt het Tefal Smart Protect strijkijzer een perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor elke strijkbare stof, voor veilig en zorgeloos strijken. Dit eenvoudig te gebruiken stoomstrijkijzer hoeft niet handmatig ingesteld te worden en zorgt voor risico vrij strijken op alle stoffen die gestreken kunnen worden, van stevige materialen tot delicate stoffen. Gemak en bescherming van je kleding komen samen met prestaties en geweldige strijkresultaten. De nieuwe Durilium Airglide® strijkzool garandeert het beste glijvermogen* en topefficiëntie: de 100% actieve stoomgaatjes in de tip, zijkant en zelfs in de kern van de strijkzool garanderen optimale stoomverspreiding. De druppelstop voorkomt watervlekken en het strijkijzer schakelt automatisch uit als het niet gebruikt wordt voor extra veiligheid. Met de eco-stand bespaar je tot 20%** energie. *van Tefal. **-20% energieverbruik vergeleken met de maximale stroomstand.

undefined

Voordelen van Smart Protect Plus FV6870 stoomstrijkijzer

1 instelling geschikt voor alle stoffen

De Smart Temp Technology zorgt voor een perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor efficiënt strijken van alle stoffen*

undefined

2800W voor snelle opwarming

Met het perfecte stoomstrijkijzer voor de alledaagse behoeften, zorgt deze met een vermogen van 2800 W voor een snelle opwarmtijd om te kunnen presteren wanneer jij dat nodig hebt.

undefined

Efficiënte strijkresultaten

Een continue stoomafgifte tot wel 40 g/min, voor snelle en gemakkelijke strijksessies, met perfecte resultaten in een mum van tijd.

undefined

Krachtige stoomstoot

Een krachtige stoomstoot tot wel 260 g/min pakt zelfs de dikkere stoffen en hardnekkige kreuken aan.

undefined

Verfris jouw kleding

De combinatie van de warmte strijkzool en stoom zorgt ervoor dat tot wel 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën gedood worden, voor maximale hygiëne.

undefined

Automatische uitschakeling voor extra veiligheid

Extra veiligheid, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Het strijkijzer schakelt automatisch uit als je het per ongeluk aan laat staan. Als deze op de achterkant staat, schakelt hij binnen 8 minuten uit. Wanneer deze ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt hij na 30 seconden uit.

undefined

Maximale stoomverdeling

De 100% actieve stoomgaten zorgen voor maximale stoomverdeling, met 30% meer stoomgaten dan de vorige Smart Protect-generatie voor maximale efficiëntie en perfecte resultaten.

undefined

Hoogwaardige strijkzool

De nieuwe Durilium Airglide strijkzool, Tefal's #1 in glijvermogen, zorgt voor indrukwekkende resultaten en een hoge mate van stoomverdeling met de gepatenteerde technologie en duurzaamheid om lang mee te gaan.

undefined

Eco-stand

De energiezuinige eco-stand verbruikt tot 20% minder energie dan de maximale stand, voor milieubewuste kledingverzorging en lagere energiekosten.

undefined

Gemakkelijk verticaal stomen

De functie voor verticaal stomen is ideaal voor delicate en grote kledingstukken, mantelpakken en zelfs gordijnen.

undefined

Langdurige resultaten

De duurzame, krasbestendige strijkzool zorgt voor langdurige strijkresultaten, voor een hoogwaardig stoomstrijkijzer dat lang meegaat.

undefined

Kenmerken

STOOMPRESTATIES & VERMOGEN

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Alle strijkbare stoffen
*stoffen die gestreken mogen worden