Açaï bowl met kokosnoot en gojibessen

Açaï bowl met kokosnoot en gojibessen

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 100 g açaïpuree, diepgevroren
  • 1 theelepel macapoeder
  • 2 bananen
  • 20 cl appelsap
  • 10 aardbeienVoor de topping
  • 1 banaan
  • 4 aardbeien
  • 2 eetlepels gojibessen
  • 100 g granola
  • Enkele kokosnootschilfers
  • Esdoornsiroop
  • 2 kokosnoten (facultatief)

Bereidingswijze

1. Was de aardbeien. Snij de banaan in plakjes.

2. Doe een banaan, de açaïbessen, het macapoeder, de aardbeien en het appelsap in de kan van de blender.

3. Mix het geheel in de blender.

4. Snij de 4 aardbeien in stukken. Breek de kokosnoten in tweeën. In elke kokosnoothelft (of in kommen), giet de smoothie erin en versier vervolgens met een beetje granola, de plakjes banaan, de aardbeien, de gojibessen en enkele kokosnootschilfers.

5. Besprenkel met een beetje esdoornsiroop en dien vervolgens op.