Klassieke gevulde eieren

Klassieke gevulde eieren

Bijgerechten

  • 12

    Aantal

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel grove mosterd
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje kerriepoeder
  • Verse bieslook
  • Peper en zout

Bereidingswijze

1. Kook de eieren hard in ongeveer 10 minuten (afhankelijk van de grootte). Laat ze goed schrikken onder koud kraanwater.

2. Snel én netjes je eieren pellen? Doe de eieren dan in een vershoudbakje en vul deze aan met water. Schud vervolgens het bakje - met beleid - even goed door elkaar zodat de schillen kapot gaan.

3. Verwijder de schillen. Snijd de eieren door de helft en haal het eigeel er voorzichtig uit met een theelepel. Snijd de bieslook fijn.

4. Doe het eigeel in een kommetje. Meng dit samen met de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, kerriepoeder en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

5. Vul een spuitzak of garneerspuit met het eigeel mengsel. Vul de halve eieren en garneer vlak voor het serveren met wat paprikapoeder en bieslook.

Benodigde Tefal producten