Raclette bruschetta met tomaat, ui en kaas

Raclette bruschetta met tomaat, ui en kaas

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • Stokbrood
  • 10 cherrytomaatjes
  • Rode ui
  • Raclette kaas
  • Zwarte peper
  • Gedroogde oregano

Bereidingswijze

Bak het stokbrood af zoals op de verpakking staat. Laat even afkoelen en snijd vervolgens in sneetjes. Snijd de cherrytomaatjes in partjes en de rode ui in dunne reepjes.

Leg tijdens het racletten een stokbroodje in het pannetje. Beleg met een plak raclette kaas, partjes cherrytomaat en wat uienreepjes. Top af met wat zwarte peper en oregano. De bruschetta is klaar als de kaas goed gesmolten is.

Tip: moeite met warm stokbrood snijden? Snijd van tevoren het ongebakken stokbrood al in.

Benodigde Tefal producten