Aardbeienyoghurt
- Totale tijd 8u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 8u.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
80 cl Volle houdbare melk
1 zakje Yoghurtstarterculturen
240 g Aardbeienjam
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de volle melk met het zakje yoghurtstarterculturen. Roer goed om de starter gelijkmatig te verdelen in de melk.
Stap 2 /5
Doe ongeveer 30 g aardbeienjam in de bodem van elk glas.
Stap 3 /5
Giet het mengsel van melk en starter over de aardbeienjam.
Stap 4 /5
Plaats de glaasjes met de deksels erop in de mand van het apparaat, stapel ze op elkaar. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Laat afkoelen.