Broodcake met druiven en banaan
- Totale tijd 1u. 10min.
- 15min.
Bereiden - 50min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
160 g Bloem
110 g Basterdsuiker
4 cl Neutrale olie
6 cl Hazelnootmelk
6 g Bakpoeder
4 g Natriumbicarbonaat
4 g Bananen
2 cl Citroensap
200 g Gewassen druiven
70 g Rozijnen (of veenbessen)
1 Zout
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de suiker, de olie, het citroensap en een snufje zout in een kom en meng met een garde.
110g Basterdsuiker 4cl Neutrale olie 2cl Citroensap 1 Zout
Stap 2 /4
Doe de bananen in een kom en prak ze met een vork. Voeg vervolgens de hazelnootmelk toe en meng met de garde goed door elkaar.
6cl Hazelnootmelk 4g Bananen
Stap 3 /4
Voeg het mengsel van gezeefde droge ingrediënten toe (bloem, bakpoeder en bicarbonaat) en vervolgens de druiven en rozijnen. Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
160g Bloem 6g Bakpoeder 4g Natriumbicarbonaat 200g Gewassen druiven 70g Rozijnen (of veenbessen)
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 4 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.