Cheesecake glaasjes
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
40 g Gesmolten boter
4 Bretonse shortbread koekjes
2 Grote eieren
80 g Basterdsuiker
2 Volle kwark
10 cl Slagroom
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Meng de gesmolten boter met de shortbread om een gladde basis te maken.
Stap 2 /6
Verdeel dit mengsel over de bodem van de glaasjes.
Stap 3 /6
Klop in een kom de eieren met de suiker tot een schuimig geheel. Voeg de volle kwark en de room toe en meng goed.
Stap 4 /6
Giet dit mengsel over de shortbreadbodem.
Stap 5 /6
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat dat is voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /6
Laat afkoelen.