Clafoutis met abrikozen en amandel
- Totale tijd 1u.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
3 Ei
80 g Suiker
60 g Bloem
50 g Amandelpoeder
50 g Dikke crème fraîche
20 cl Melk
400 g Abrikoos
30 g gegrild amandelschaafsel
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de eieren en de suiker in een kom. Voeg de crème fraîche toe en vervolgens de bloem en het amandelpoeder.
3 Ei 80g Suiker 50g Amandelpoeder 50g Dikke crème fraîche
Stap 2 /5
Voeg de melk toe.
20cl Melk
Stap 3 /5
Leg de abrikozen in de ingevette vorm voor grote taart. Verdeel het gegrilde amandelschaafsel erover en daarna het mengsel. Plaats de vorm in de Cake Factory.
50g Amandelpoeder 400g Abrikoos
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm. Eet lauwwarm of goed koud.