Espresso-flans
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
3 Eieren
40 g Basterdsuiker
1 zakje Vanillesuiker
25 cl Melk
5 cl Espresso
1 tl Gemalen kaneel
1 el Ongezoete cacaopoeder
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Klop in een kom de eieren met de basterdsuiker en vanillesuiker tot een glad mengsel.
Stap 2 /6
Voeg de melk, espresso, kaneel en cacao toe en meng goed.
Stap 3 /6
Giet het mengsel in de glaasjes.
Stap 4 /6
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 5 /6
Laat de glaasjes na het koken afkoelen tot kamertemperatuur alvorens te koelen.
Stap 6 /6
Serveer gekoeld.