Gegrilde kippendijen met ahornsiroopmosterd
- Totale tijd 5min.
- 5min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
0.25 kopje ahornsiroop
2 el grove Dijonmosterd
0.75 tl zout en peper
0.5 tl gedroogde tijm
2 teentje knoflook
8 kippendijen, zonder bot en zonder vel
Bereiding
Stap 1 /3
Klop de ahornsiroop los met de mosterd, zout, peper, tijm en knoflook totdat alles goed met elkaar is vermengd. Haal er 2 eetlepels uit en zet aan de kant. Schep de kippendijen door het resterende ahornsiroopmengsel totdat ze helemaal zijn bedekt.
Stap 2 /3
Als uw OptiGrill niet verbonden is: - Zet de gril aan - Selecteer het programma Kip op uw gril en druk op OK Als uw OptiGrill verbonden is: - Personaliseer uw kookvoorkeuren door op de link onderaan deze stap te klikken en druk op OK op uw Optigrill. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de bakplaten licht in met bakspray. Zodra het paarse lampje stopt met knipperen, legt u de kippendijen op de gril en sluit u het deksel. Bak totdat het lampje rood brandt.
Stap 3 /3
Haal uit de gril en bestrijk de bovenkant met het apart gezette ahornsiroopmengsel.