Geroosterde maïssalade
- Totale tijd 44min.
- 20min.
Bereiden - 24min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (8)
Easy Fry & Grill XXL EY8018 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Easy Fry Dual XXL EY9428 11L Dual Air Fryer zwart Easy Fry Mega EY855D 7,5L heteluchtfriteuse Easy Fry Grill & Steam FW2018 6,9L 3-in-1 Heteluchtfriteuse Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
Voor de maïssalade:
6 Maïskolven
2 el Olijfolie
2 tl Gedroogde oregano
10 Radijsjes
2 Avocado's
3 Bosuitjes
250 g Rucola
250 g Bramen
Voor de dressing:
5 el Limoensap
2 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bestrijk de maïskolven met olijfolie en bestrooi met oregano.
Stap 2 /8
Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes. Schil de avocado's, haal de pit eruit en snijd ze blokjes. Was en snipper de bosuitjes.
Stap 3 /8
Meng in een grote kom het limoensap met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /8
Voeg de rucola, schijfjes radijs, bramen, avocado, bosuitjes en vinaigrette toe.
Stap 5 /8
Plaats de maïskolven in het apparaat met de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /8
Draai de maïskolven halverwege het kookproces om.
Stap 7 /8
Controleer of de maïs goed gaar is en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 8 /8
Laat de maïskolven afkoelen zodat je ze vast kunt pakken. Snijd de maïs van de kolf en voeg toe aan de rest van de salade.