Geroosterde vijgencrumble
- Totale tijd 32min.
- 20min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
40 g Havermout
40 g Basterdsuiker
40 g Bloem
40 g Boter, in kleine stukjes gesneden
550 g Verse of bevroren vijgen
1 tl Bruine suiker
1 Sinaasappel (partjes)
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom de havermout, suiker, bloem en boter totdat je een zanderige textuur hebt voor de crumble.
Stap 2 /6
Snijd de vijgen doormidden en schik ze in de glaasjes.
Stap 3 /6
Bestrooi de vijgen met bruine suiker en voeg de sinaasappelpartjes toe.
Stap 4 /6
Verdeel het crumblemengsel over de vijgen.
Stap 5 /6
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /6
Serveer warm.