Gevulde mini-paprika's
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (10)
OptiGrill 4-in-1 GC774D intelligente grill voor complete maaltijden rvs OptiGrill Elite XL GC760D contactgrill OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill met grillassistent OptiGrill 2-in-1 GC7728 intelligente grill en bbq zwart Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
400 g paprika's
110 g feta
1 pot Naturel yoghurt
1 stuk lente-ui
4 takje munt
0.5 tl paprikapoeder
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /4
Zet de gril aan. Vet de platen licht in met olie. Selecteer het programma Paprika en druk op OK.
Stap 2 /4
Halveer de mini-paprika's en verwijder de zaadjes.
Stap 3 /4
Leg als de gril warm is de paprika's op de grilplaat en sluit het deksel. Bak volgens de aanwijzingen op het display tot ‘lightly grilled’. Leg de paprika's op een rooster om ze af te laten koelen.
Stap 4 /4
Verkruimel de feta en hak de lente-ui en mintblaadjes fijn. Meng de ingrediënten met de yoghurt en paprikapoeder en breng op smaak met zout en peper. Giet een beetje van het mengsel in elke paprikahelft en serveer.