Gevulde mini-paprika's
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 g paprika's
110 g feta
1 pot Naturel yoghurt
1 stuk lente-ui
4 takje munt
0.5 tl paprikapoeder
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /4
Zet de gril aan. Vet de platen licht in met olie. Selecteer het programma Paprika en druk op OK.
Stap 2 /4
Halveer de mini-paprika's en verwijder de zaadjes.
400g paprika's
Stap 3 /4
Leg als de gril warm is de paprika's op de grilplaat en sluit het deksel. Bak volgens de aanwijzingen op het display tot ‘lightly grilled’. Leg de paprika's op een rooster om ze af te laten koelen.
Stap 4 /4
Verkruimel de feta en hak de lente-ui en mintblaadjes fijn. Meng de ingrediënten met de yoghurt en paprikapoeder en breng op smaak met zout en peper. Giet een beetje van het mengsel in elke paprikahelft en serveer.
110g feta 1pot Naturel yoghurt 1stuk lente-ui 4takje munt 0.5tl paprikapoeder zout peper