Groentesamosa’s
- Totale tijd 30min.
- 20min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
8 Vellen brickdeeg
400 g Aardappelen
100 g Erwten
2 Wortels
3 el Olijfolie
1 tl Gemalen komijn
1 tl Gemalen koriander
0.5 tl Gemalen kurkuma
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de vulling in een kom of bakje. Meng de aardappel, erwten, wortel, olijfolie, komijn, koriander, kurkuma, zout en peper.
Stap 2 /5
Neem een vel brickdeeg, snijd het doormidden en vouw elke helft dubbel om een lange reep te vormen. Leg 1 eetlepel vulling aan één uiteinde en vouw op tot een driehoek. Gebruik een beetje water om de randen goed af te sluiten.
Stap 3 /5
Leg de samosa's in het apparaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Open het apparaat met beide handen en haal de samosa's er voorzichtig uit.
Stap 5 /5
Laat het smaken!