Hongaarse goulash
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het rundvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /7
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /7
Meng het water, de geplette tomaten, de runderbouillon en de paprika in een kom.
Stap 5 /7
"Doe de ui en de look onderaan in de kuip. Giet het mengsel van water/geplette tomaten/ runderbouillon en paprika ter hoogte van het handvat in de kuip. Voeg tegenover het rundvlees toe. Overgiet het rundvlees met de olie. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Variant: snijd het rundvlees in heel fijne plakjes. Serveer de goulash met dikke room of lichte zure room.
Snijd het rundvlees in heel fijne plakjes. Serveer de goulash met dikke room of lichte zure room.