Italiaans kalfsvlees
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 à 4 cm.
Stap 2 /7
Snijd de uien.
Stap 3 /7
Snijd de champignons met steeltjes en al in plakjes. Snijd de prei in schijfjes van 5 à 6 mm dikte.
Stap 4 /7
Doe de uien en tijm in de ActiFry-pan. Voeg de champignons toe aan de kant van het handvat. Leg de prei en de gedroogde tomaten op de champignons. Leg het kalfsvlees achterin de pan, tegenover het handvat. Giet de crème de cassis over de prei en tomaten. Sprenkel de olie over het kalfsvlees.
Stap 5 /7
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /7
Laat het vlees na het bakken even rusten in de ActiFry.
Stap 7 /7
Bestrooi voor het opdienen het vlees met wat geraspte Parmezaanse kaas.